Головна » 2015 » Травень » 27 » ЗВІТ директора Куньєвської ЗОШ І-ІІІ ступенів перед педагогічним, учнівським та батьківським колективами та перед громадськістю за 2014-2015
11:31
ЗВІТ директора Куньєвської ЗОШ І-ІІІ ступенів перед педагогічним, учнівським та батьківським колективами та перед громадськістю за 2014-2015

      Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. № 178 «Про затвердження примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», відповідно до Положення про загальноосвітній навчальний заклад керівник навчального закладу має щороку звітувати про свою діяльність на загальних зборах педагогічного колективу,  ради та громадськості.

В Куньєвській  ЗОШ І-ІІІ ступенів 27.05.2015 року відбувся щорічний звіт директора школи Крамчанин Наталії Федорівни перед педагогічним, учнівським та батьківським колективами та перед громадськістю за 2014-2015 навчальний рік. На звіті були присутні вчителі, працівники школи, батьки, гості. Наталя Федорівна доповіла про досягнення учнів та вчителів у 2014-2015 навчальному році, розповіла батькам про шкільні будні та свята їхніх дітей, висвітлила проблеми, які потребують першочергового вирішення. У першу чергу виступаюча зазначила про вагомі досягнення у навчально-виховному, матеріально-технічному напрямах за 2014-2015 навчальний рік, а саме: модернізації матеріально-технічної бази; залучення додаткових джерел фінансування та їх раціонального використання; заходах щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами та доцільності їх розстановки; дотримання вимог охорони дитинства, техніки безпеки; дотримання правопорядку неповнолітніми та вжиті профілактичні заходи щодо попередження правопорушень; стану дитячого травматизму.

Присутні ( 62 чол.) схвально оцінили діяльність керівника закладу, усього педагогічного колективу, внесли пропозиції на 2015/16 н.р. щодо модернізації навчально-виховного процесу, матеріально-технічного забезпечення.

За підсумками таємного голосування діяльність директора Крамчанин Н.Ф. оцінено на належному рівні, відповідає займаній посаді.

 

Переглядів: 399 | Додав: Анатолій_Коник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: