Головна » 2017 » Листопад » 4 » Ми – сучасні вчителі!
21:51
Ми – сучасні вчителі!

Новій українській школі потрібні сучасні вчителі. Заради підвищення педагогічної майстерності  взяли участь у вебінарах та онлайн-тренінгах:  директор  Соляник Н.Г., ЗДНВР Коник О.Г., вчителі: Мовчан Г.М., Мовчан Н.І., Субота С.М., Тимченко В.О., Пономаренко Н.М., Коник А.Г., Дубчак Н.Ю.

       Перед початком навчального року пройшов  Всеукраїнський інтернет- марафон від ВГ "Основа" «Оновлені навчальні програми-2017». У рамках вебінару 9 спікерів з усієї України обговорювали реформування шкільної освіти та зміни у навчальних програмах.

     Під час жовтневого  інтернет-марафону від ВГ "Основа" «Інноваційні технології та методики освіти» спікери презентували перспективні інтернет-сервіси, цікаві методики для вчителів різних предметів та обговорили психологічні проблеми учнів, які виникають під час навчання.

     Інформаційно насиченим був вебінар «Організаційно-методичні аспекти проведення атестації керівних і педагогічних кадрів у 2017/2018 навчальному році».    

    З  метою ефективної організації роботи з обдарованою молоддю та якісної підготовки учнів до інтелектуальних змагань  взяли участь в онлайн-тренінгах.

   Всі ще раз переконалися, що це зручний спосіб навчання за допомогою Інтернету.

     

Категорія: Школа | Переглядів: 395 | Додав: Анатолій_Коник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: